Ai fost clientul nostru ?

Te rugam ajuta-ne sa devenim mai buni , lasandu-ne un mesaj in care sa ne spui care a fost parerea ta despre noi.

Camp Obligatoriu

Cum va numiti?
Care este adresa dvs. de email?
Un titlu va rugam.
Care este parerea dumneavoastra despre noi ?
.

Super!

Nu stiu daca exista cineva care a calcat prin Brancusi si sa ramana nemultumit. Am fost invitata la nunti,am avut nunta la Sala Mica,am mers la cafea, Revelion,etc,si de fiecare data am plecat de acolo cu urmatoarea idee: frumos aici,mai venim! Si nu o zic doar eu,au zis-o invitatii mei de la nunta.Cata si Gina,sunteti buni,si aveti si personal pe masura! Astept sa vad noul hotel! Pe 17iulie au cumnatii mei nunta la voi!

Octaviana

Revelion 2016

Vreau sa va spun ca a fost cel mai tare revelion pe care l-am petrecut pana acum . Superrr Bravo

Nunta de vis !

Am avut o nunta de vis ! Gina&Catalin fac o echipa minunata ! Mult succes !

Rosu Adelina

Nunta

Am avut o nunta de vis in sala mare a restaurantului pe 28 mai 2016! Absolut totul a fost impecabil,sala,aranjamentele,mancarea,servirea.Îi multumim lui Catalin pentru tot dar si sotiei pentru aranjamentele superbe.

Rosu Claudiu

Super Distracie

Am avut o super nunta 24 iunie 2015 invitatii sau simtit super bine de aceea au plecat spre dimineata ope la ora 6 . Tot personalul a fost peste asteptarile noastre, mancarea a fost de exceptie totul a fost super. .Îi multumim lui Patrik si lui Catalin pentru tot dar si sotiei pentru aranjamentele superbe

stanciu

Nunta

Am avut o nunta de vis in sala mica a restaurantului pe 7 iunie 2015! Absolut totul a fost impecabil,sala,aranjamentele,mancarea,servirea.Îi multumim lui Catalin pentru tot dar si sotiei pentru aranjamentele superbe plus buchetul meu si lumanarile.

Mălăescu Denisa

Tare

Mi-a placut mult!

Mihai

John

Amazing YouTube movies posted at this website, I am going to subscribe for daily updates, as I dont want to fail to take this series. agdekkfdekecdeed

Smithd212