Iti doresti sa ai parte de
Nunta visurilor tale ?

Alaturi de echipa noastra poti sa ai parte de o nunta perfecta si nu o spunem noi , ci cele aproape 2000 de nunti organizate de echipa Restaurantului Brancusi .

Un eveniment perfect nu poate fi creat decat cu foarte multa munca si cu o experienta vasta in domeniu, noi suntem dispusi sa depunem acest efort pentru tine .

Vezi care din salile Restaurantului Brancusi te avantajaza.

Acum ca ai descoperit ce sala ti se potriveste
Verifica daca data dorita de tine este libera ?

Deoarece tot timpul ne gandim la clientii nostri , am adaugat pe site si un calendar online care este updatat zilnic pentru a va tine cat mai informati cu privire la datele noastre libere . Tot in aceasta sectiune se poate face si rezervarea online a datei

Verifica data in calendarul online si rezerva acum.

Suntem aici pentru a te sprijini
Flexibilitatea Restaurantului Brancusi

La noi expresia “nu se poate” nu exista , totul de la meniu pana la cel mai mic detaliu se poate schimba, sa fie exact asa cum iti doresti .

.
.

 Vezi exemple de meniuri

Nu esti inca convins de profesionalismul nostru ?
Vezi galeria foto

Daca doresti sa vezi cum am organizat si celelate evenimnete de pana acum intra in Galeria foto.

.
.
Vezi Galeria foto

Verifica disponibilitatea , suna acum !

+40 768 564 680
+40 769 250 402


Suntem disponibili 24/7
Luni-Duminica

Tare

Mi-a placut mult!

Mihai

Nunta de vis !

Am avut o nunta de vis ! Gina&Catalin fac o echipa minunata ! Mult succes !

Rosu Adelina

Super!

Nu stiu daca exista cineva care a calcat prin Brancusi si sa ramana nemultumit. Am fost invitata la nunti,am avut nunta la Sala Mica,am mers la cafea, Revelion,etc,si de fiecare data am plecat de acolo cu urmatoarea idee: frumos aici,mai venim! Si nu o zic doar eu,au zis-o invitatii mei de la nunta.Cata si Gina,sunteti buni,si aveti si personal pe masura! Astept sa vad noul hotel! Pe 17iulie au cumnatii mei nunta la voi!

Octaviana

Revelion 2016

Vreau sa va spun ca a fost cel mai tare revelion pe care l-am petrecut pana acum . Superrr Bravo

Nunta

Am avut o nunta de vis in sala mare a restaurantului pe 28 mai 2016! Absolut totul a fost impecabil,sala,aranjamentele,mancarea,servirea.Îi multumim lui Catalin pentru tot dar si sotiei pentru aranjamentele superbe.

Rosu Claudiu

Super Distracie

Am avut o super nunta 24 iunie 2015 invitatii sau simtit super bine de aceea au plecat spre dimineata ope la ora 6 . Tot personalul a fost peste asteptarile noastre, mancarea a fost de exceptie totul a fost super. .Îi multumim lui Patrik si lui Catalin pentru tot dar si sotiei pentru aranjamentele superbe

stanciu

John

Amazing YouTube movies posted at this website, I am going to subscribe for daily updates, as I dont want to fail to take this series. agdekkfdekecdeed

Smithd212

Nunta

Am avut o nunta de vis in sala mica a restaurantului pe 7 iunie 2015! Absolut totul a fost impecabil,sala,aranjamentele,mancarea,servirea.Îi multumim lui Catalin pentru tot dar si sotiei pentru aranjamentele superbe plus buchetul meu si lumanarile.

Mălăescu Denisa

Ai fost clientul nostru , poate ne ajuti sa ne perfectionam