Ce meniu sa aleg ?
Daca am ajuns in acesta sectiune inseamna ca urmeaza cea mai grea dar si cea mai importanta alegere pentru evenimentul tau , Meniul de nunta

Important de stiut !
Regula de baza in bucataria noastra este :
Niciodata dar niciodata nu se vor folosi ingrediente de proasta calitate sau ingrediente semipreparate.
Inainte de a va ajuta sa alegeti meniul perfect pentru evenimentul dumneavoastra sa va explicam ce inseamna ” Meniul perfect”
Meniu perfect este strict legat de punctul de vedere al fiecarei persoane care il priveste.
Cine sunt invitatii dumneavoasta ?
Ce fel de produse agreeaza?
Le plac produsele clasice , poate le place sa experimenteze preparate noi si mai sofisticate ?
Dumneavoastra trebuie sa ne spuneti care este meniu perfect din punctul dumneavoastra de vedere.
Tocmai din aceasta cauza la noi meniul nu este unul prestabilit , se face impreuna cu dumneavoastra dintr-o lista de preste 80 de produse care se pot combina dupa bunul dumneavostra plac.
Pret meniu de BAZA
140,00 RON
Pret meniu MEDIU
180,00 RON
Pret meniu PLATINIUM
220,00 RON
Reducere 20 % ( din pretul mancarii ) daca evenimentul are loc in zilele de post sau de duminica
Pretul meniului se calculeaza in functie de produsele folosite si de munca efectiva depusa pentru prepararea lui.
Limite de persoane :
Ballroom Brancusi ( Sala Mica ) – Minim 150 – Maxim 240 invitati.
Ballroom Parc ( Sala Mare ) – Minim 300 – Maxim recomandat 490 invitati – Maxim total 520 invitati.
VEZI CE SALA DE EVENIMENTE TI SE POTRIVESTE
Meniul de baza este punctul nostru de pornire , reprezinta un meniu clasic de nunta cu produse usor de pregatit in mare parte fiind mezeluri si doar 2-3 produse preparate. Este un meniu care nu necesita foarte mult efort pentru pregatirea lui si include :
Gustare rece
13 produse (mezeluri si brânzeturi , 2-3 produse preparate)
Gustare calda ( unul dintre cele 3 tipuri de peste la alegere)
– Pastrav cu mamaligua si mujdei
– File somon la gratar cu orez si morcov vicy
Sarmalute de porc cu racituri și ardei
Mixt grill
Piept pui si cotlet / ceafa de porc cu garnitura de cartofi si salata de varza)
- Cafea expresso
- Apa 0,75l , Pepsi , Mirinda 1,25 l
- Fantana de ciocolata cu ciocolata inclusa
Meniul mediu este un meniu pentru toate gusturile, care multumeste pana si pe cei mai pretentiosi invitati. Este un meniu care necesita destul de multa munca in prepararea sa, este format numai din produse preaparate de cea mai buna calitate.
Gustare rece
13 produse preparate ( rulade , rulouri , salate)
Gustare calda
– File somon la gratar cu morcov vicy si brocoli
Sarmalute de porc cu ardei iute, racituri de porc si turta
Friptura
Rulada de purcelus de lapte la cuptor
Rulada de curcan umpluta cu ciuperci in crusta de alune cu miere
Cartofi forestieri
- Cafea expresso
- Apa 0,75l , Pepsi , Mirinda 1,25 l
- Fantana de ciocolata cu ciocolata inclusa
- Expozitie prajituri
Meniul platinum reprezinta maiestria bucatarilor nostri , iar daca doriti sa va rasfatati invitatii acesta este alegerea protrivita. Fiind un meniu care necesita foarte multa munca în pregatierea sa, este format numai din produse preaparate de cea mai buna calitate.
Gustare rece
14 produse preparate ( rulade , rulouri , salate)
Gustare calda ( unul dintre cele 2 tipuri de peste la alegere)
– File somon la gratar cu orez si morcov vicy
– Pastrav afumat cu legume trase la tigaie
Sarmalute in foi de vita si sarmalute in foi de varza cu mamaliguta si smantana
Friptura
Muschiulet de porc frantuzesc
Rulada piept pui umplut cu ardei copt si cascaval
Piure de morcov si piure de mazare
- Cafea expresso
- Apa plata/minerala 0,75l
- Pepsi , Mirinda doza
- Bar de cocktailuri cu barman inclus
- Vin alb/rose de masa
- Fantana de ciocolata cu ciocolata inclusa
- Expozitie prajituri
- Expozitie fructe